Diplom 100 kommuner

SMLA – Svenska och Norska kommuner

Idag fick jag ett från SMLA då jag haft QSO med 100 kommuner. De 50 senaste finns listade i diplomet. Jag är riktigt nöjd med hur jag lyckas planera in aktiviteterna och jag ligger bra till på ”Svenska Naturreservat” där jag idag ligger på 3:e plats på aktiverade områden och i ”Svenska sjöar” ligger jag på 2:a plats totalt vad gäller poäng. När det gäller aktiverade sjöar ligger jag på 1:a plats. Det är riktigt kul med tanke på att jag inte kört ett enda QSO hemifrån.

Diplom SMLA

2 reaktioner på ”Diplom 100 kommuner”

 1. Grymt kämpat!
  Vilka frekvenser kör du på?
  Det är flera filmer som inte finns på tuben, kommer de upp sen?
  73 de

  1. Tack!
   På 80 meter är det runt 3750, på 40 meter runt 7090 och på 60 meter runt 5360.
   Nej, allt hamnar inte på Youtube. Det mesta filmas ju inte, jag hinner tyvärr inte. Men jag har massor som kommer så fort jag får tid/lust att sitta vid datorn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *