2023-10-19 Två kommuner och 3 Sjöar

Idag har jag kört från två Kommuner (Nukvarn och Kumla) samt tre Sjöar: Yngern, Söderhavet och Nordsjön. -Ja, de heter faktiskt Söderhavet och Nordsjön och man kan placera sig precis mellan. Utrustningen var en inverterad dipol samt en Yaesu FT-991.

2023 10 19
Kartan ovan är från inforamtionsskylten som sitter mellan Sjöarna Söderhavet och Nordsjön. När jag körde just dessa sjöar var jag ute för sent och det var nästan omöjligt att köra 40 meter då. Jag lyckades enbart med ett enda QSO med LA9XKA på 60 meter som gick fint trots den sena tiden (16:00 Svensk tid).

Oktobertema: 30 Sjöar på 30 dagar

En av anledningarna till besöket vid Söderhavet och Nordsjön är Oktobertemat där jag aktiverar 30 Sjöar på 30 dagar.
Rulla till toppen
GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner