2023-10-06 Kortvåg från Sundbyberg med FT-991A portabel

SMLA Kommunjakten S340

SMSS Svenska Sjöar BWIT

SMFF Lötsjön Golfängarna 8869

Yaesu FT-991A är en rktigt trevlig portabelrigg. Lötsjön ligger spegelblank i bakgrunden.

Riktigt fin dag från Sumpan! Det gick kanske inte så superbra på 80 meter men på 40 meter gick många fint.Jag körde med Yaesu FT-991A och Sotabeams bandhopper. Min modulation fick jag lite nedslag på så det blir till att pilla lite med radion och lusläsa manualen…

30 dagar – 30 Sjöar

Jag planerar att köra 30 sjöar under Oktober månad.
Läs mer om Amatörradiotävlingen ”Svenska Sjöar” SMSS här:
https://www.svenskasjoar.se/

Klipp från Oktober när jag kör ett tema där jag ska aktivera 30 sjöar på 30 dagar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *